Direct naar paginainhoud

Ons aanbod

Baangericht biedt aan u te helpen bij uw personele vraagstukken. Wij beschikken over een groot bestand van werkzoekenden uit Almere en kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn. U hoeft daar niet voor te betalen.

Werving & selectie

Wij adviseren en ondersteunen u bij het invullen van uw vraag. Wij zoeken en selecteren kandidaten en stellen deze aan u voor. Of het nu om één vacature gaat, meerdere vacatures of een uitgebreid wervingsproject. Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel werk wij u uit handen mogen nemen.

Detachering

Wij kunnen kandidaten voor kortere of langere tijd bij u plaatsen. U neemt iemand niet in dienst, maar betaalt een aantrekkelijk inhuurtarief. U bent niet verplicht kandidaten daarna aan te nemen. Al is het natuurlijk een prima manier om te zien wat u in huis haalt.

Jobcoaching

Wij zorgen voor jobcoaching als dat gewenst is. Ons team beschikt over gecertificeerde jobcoaches die weten hoe ze het beste uit onze kandidaten kunnen halen. Samen met u bespreken ze welke begeleiding nuttig is.

Scholing

Wij kunnen met u meedenken over scholingsmogelijkheden. We hebben veel ervaring met gezamenlijke opleidingstrajecten, onder meer in de zorg-, techniek- en transportbranche. Werken en leren gaat dan hand in hand, zodat iedereen er beter van wordt.

Sociaal ondernemen

Wij maken ons sterk voor een inclusieve arbeidsmarkt. Heeft u de ambitie daaraan bij te dragen dan kunnen wij u op allerlei manieren helpen. Wij adviseren over de gewenste invulling, kennen de regelingen en bemiddelen kandidaten vanuit diverse doelgroepen. Zoals oudere werkzoekenden, statushouders en mensen met een arbeidsbeperking. Meer info vindt u hier.