Ons aanbod

Baangericht biedt aan jou te helpen bij jouw personele vraagstukken. Wij beschikken over een groot bestand van werkzoekenden uit Almere en kunnen je op allerlei manieren van dienst zijn. Je hoeft daar niet voor te betalen.

Werving & selectie

Wij adviseren en ondersteunen je bij het invullen van jouw vraag. Wij zoeken en selecteren kandidaten en stellen deze aan je voor. Of het nu om één vacature gaat, meerdere vacatures of een uitgebreid wervingsproject. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel werk wij jou uit handen mogen nemen.

Detachering

Wij kunnen kandidaten voor kortere of langere tijd bij je plaatsen. Je neemt iemand niet in dienst, maar betaalt een aantrekkelijk inhuurtarief. Je bent niet verplicht kandidaten daarna aan te nemen. Al is het natuurlijk een prima manier om te zien wat je in huis haalt.

Jobcoaching

Wij zorgen voor jobcoaching als dat gewenst is. Ons team beschikt over gecertificeerde jobcoaches die weten hoe ze het beste uit onze kandidaten kunnen halen. Samen met jou bespreken ze welke begeleiding nuttig is.

Scholing

Wij kunnen met je meedenken over scholingsmogelijkheden. We hebben veel ervaring met gezamenlijke opleidingstrajecten, onder meer in de zorg-, techniek- en transportbranche. Werken en leren gaat dan hand in hand, zodat iedereen er beter van wordt.

Sociaal ondernemen

Wij maken ons sterk voor een inclusieve arbeidsmarkt. Heb je de ambitie daaraan bij te dragen dan kunnen wij je op allerlei manieren helpen. Wij adviseren over de gewenste invulling, kennen de regelingen en bemiddelen kandidaten vanuit diverse doelgroepen. Zoals oudere werkzoekenden, statushouders en mensen met een arbeidsbeperking. Meer info vind je bij sociaal ondernemen.